Οι Demo_Deux είναι ο Αναστάσης Σαρακατσάνος στο πιάνο και η Σπυριδούλα Μπάκα στη φωνή και μαζί συμπληρώνουν ήδη μια δεκαετία μουσικής σύμπλευσης.

Demo_doux

Απόφοιτοι και οι δύο από το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης το 2001, ακολουθούν παράλληλη πορεία στο μουσικό χώρο με συμμετοχές σε δισκογραφικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές, η οποία τους οδήγησε σε μια άκρως δημιουργική συνεργασία το Δεκέμβριο του 2007.

Από τότε μέχρι σήμερα, οι Demo_Deux, πιστοί στις μουσικές τους αρχές, υφαίνουν έναν μουσικό ιστό φτιαγμένο από μελωδίες που πηγάζουν από τον ελλαδικό χώρο αλλά και τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τις χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης.

Οι Demo_Deux επιλέγουν τα τραγούδια τους με γνώμονα την ψυχή και με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουν ουσιαστικά και μελωδικά με το ακροατήριο τους, συμπαρασύροντας το στο μουσικό τους ταξίδι.

Το εύρος του ρεπερτορίου αλλά και η ευελιξία του ίδιου του σχήματος δίνει στους Demo_Deux τη δυνατότητα να ξεπεράσουν γεωγραφικά πλάτη και μήκη, αλλά και πολιτισμικές συντεταγμένες και να δημιουργήσουν μια μοναδική κάθε φορά μουσική παλέτα, που θα ικανοποιήσει και το πιο δύσκολο ακροατήριο, σε κάθε γωνία του χάρτη. Ένα μουσικό δίδυμο παντός καιρού, που δημιουργεί, ανεξάρτητα από τον τόπο ή την περίσταση.

Αποστολή των Demo_Deux είναι να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους σε κάθε χώρο που μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε μια μουσική συνεύρεση, από την αυλή ενός σπιτιού μέχρι τη σκηνή ενός θεάτρου, σε κάθε χώρο που μπορεί να λειτουργήσει ως σχεδία για το μουσικό τους ταξίδι.

http://demo2band.wix.com/demodeux

Pin It on Pinterest

Mihalis Germanos Live

FREE
VIEW