Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Ο ταλαντούχος συνθέτης και πιανίστας Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Royal Opera House του Λονδίνου για τις ανάγκες του Life Action Trust, παρουσιάζοντας ένα ρεσιτάλ σόλο πιάνου.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος κατάφερε να διακριθεί σε νεαρή ηλικία και, ενώ είναι μόλις 29 χρονών, μετράει ήδη 10 χρόνια πορείας με συνεργασίες με σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Ανάμεσα σε άλλους έχει γράψει μουσική για ερμηνευτές όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Χάρις Αλεξίου, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος. Το 2004 συνέθεσε το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Συνθέτει, ενορχηστρώνει και εκτελεί σύγχρονη ορχηστρική μουσική, ενώ όλα τα μουσικά του θέματα διακρίνονται για τον χαρακτήρα, την ευαισθησία, τον δυναμισμό και την συγκίνηση. ‘’Η μουσική είναι η γλώσσα με την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις σε βάθος με αλήθεια, αμεσότητα και συναίσθημα με κάθε ανθρώπινο πλάσμα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, γλώσσας ακόμα και θρησκείας.’’

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα βρεθεί στο Λονδίνο για να συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιεί το Life Action Trust για την ενίσχυση των σκοπών του.

Την βραδιά αυτή ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα παρουσιάσει μία ώρα με δικές του συνθέσεις αλλά και αγαπημένα του μουσικά θέματα. Ο γνωστός Έλληνας performer Τάκης Ζαχαράτος θα εμφανιστεί ως guest star.

Life Action Trust | Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Pin It on Pinterest

Mihalis Germanos Live

FREE
VIEW