Την ερχόμενη Κυριακή 21 Γενάρη ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε στον LGR και το Ζήτω Το Ελληνικό Τραγούδι έναν σημαντικό τραγουδοποιό με ιδιαίτερη πορεία και απόλυτα προσωπικό στίγμα. Κοντά μας θα είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μια κουβέντα με αφορμή τις δύο συναυλίες του στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο Union Chapel στο Λονδίνο.

Ο Αλκίνοος επιστρέφει στην Βρετανική πρωτεύουσα για μία ακόμη φορά για να συναντήσει τους ανθρώπους που είναι πάντα κοντά σε εκείνον και τα τραγούδια του εδώ και 25 χρόνια. Και δεν είναι τυχαίο αυτό όπως δεν είναι τυχαίος και ο ίδιος, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως δημιουργός. Αν θα επέλεγα μόνο μία λέξη για να τον περιγράψω μέσα από την μουσική του θα ήταν η λέξη συνεπής. Σε αυτό που εκφράζουν τα τραγούδια του, ο ποιητικός του στίχος, ο τρόπος που υπάρχει στο μουσικό προσκήνιο και το σήμα που εκπέμπει τόσο από την σκηνή όσο και στην ζωή του. Μια φωνή καθαρή κι ευαίσθητη με την προσοχή στραμμένη στον άνθρωπο και τον κόσμο γύρω του.

Εϊναι λοιπόν ιδιαίτερη η χαρά που την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 17.30 (19.30 ώρα Ελλάδας) θα τον υποδεχτούμε στον LGR και το Ζήτω Το Ελληνικό Τραγούδι. Μας ακούτε από τους 103.3 FM και DAB στο Λονδίνο, από το lgr.co.uk καθώς και από το mihalisgermanos.com. Εισιτήρια από το www.seetickets.com. Μία διοργάνωση της Roll Out Vision Services.

 

Pin It on Pinterest

Mihalis Germanos Live

FREE
VIEW